bel direct Klik hier voor direct contact
afsluiten
Voor direct contact bel 0527-613776
Contactformulier
Alle velden met een * zijn verplicht

Bouwbedrijf Bos
Bouwerskamp 33
8301 AE Emmeloord

0527-613776
06-21261389
info@bouwbedrijfbos.nl

Facebook Bouwbedrijf Bos Bouw zekerheids keurmerk

Zekerheid bij bouw of verbouwplannen

U gaat uw bestaande woning verbouwen of een nieuw huis bouwen maar waar moet u eigenlijk op letten? Het vinden van een goede aannemer of een goed bouwbedrijf is lastig en niet zonder risico’s. Dit weet ook Dirk Bos van Bouwbedrijf Bos: “Niet alleen de opdrachtgever zoekt zekerheid. Met name hypotheekverstrekkers en banken willen elk mogelijk risico uitsluiten. Zij eisen harde garanties als opdrachtgevers aankloppen om de bouw of verbouwing te financieren. Een hypotheek wordt pas verstrekt als de opdrachtgever een afbouwgarantie kan overleggen.”

 

Gelukkig kan Bouwbedrijf Bos (toekomstige) huizenbezitters de zekerheid bieden dat alles juist wordt uitgevoerd. Sinds mei is Dirk Bos namelijk aangesloten bij de organisatie Woningborg. De Woningborg Garantie- en waarborgregeling beschermt kopers tegen de risico’s van een eventueel faillissement van de bouwonderneming tijdens de bouw en bouwkundige gebreken na oplevering. Het bouwbedrijf wordt periodiek getoetst en voldoet aan eisen op het gebied van vakmanschap, kwaliteit en betrouwbaarheid.

 

Dirk Bos: “Alles regelen voor het bouwen of verbouwen van een woning zorgt vaak al voor genoeg kopzorgen. Waar we kunnen helpen, helpen we. Het keurmerk biedt zekerheid en duidelijkheid aan consumenten, projectontwikkelaars, vastgoedbeleggers en woningcorporaties. Op deze manier kunnen wij net dat extra steuntje in rug geven. Ons motto is niet voor niets; op Bos kan je bouwen.”