bel direct Klik hier voor direct contact
afsluiten
Voor direct contact bel 0527-613776
Contactformulier
Alle velden met een * zijn verplicht

Bouwbedrijf Bos
Bouwerskamp 33
8301 AE Emmeloord

0527-613776
06-21261389
info@bouwbedrijfbos.nl

Facebook Bouwbedrijf Bos Bouw zekerheids keurmerk

Geschiedenis: Over Bouwbedrijf Bos

Bouwbedrijf Bos is al jarenlang een vertrouwde naam in de Noordoostpolder. Huib Bos richtte het bedrijf op, op 1 augustus 1979. Het bouwbedrijf groeide al snel uit van een eenmanszaak naar een B.V. met meerdere werknemers en vele klanten. Zoon Dirk groeide mee in het bedrijf en werd in 2009 eigenaar.

Dirk: “Dit bouwbedrijf is mijn passie. Het contact met de klanten, met hen tot een plan komen en dat goed uitgevoerd zien. Daar doe ik het voor.”

Of hij het anders doet dan zijn vader? “De tijden zijn ook veranderd, dus Bouwbedrijf Bos verandert mee. Ik ga met mijn bouwbedrijf mee met de nieuwste ontwikkelingen. En dat combineer ik met onze jarenlange ervaring. Ambacht en innovatie gaan bij Bouwbedrijf Bos hand in hand.”

Duurzaamheid is zo’n ontwikkeling. Bos: “Steeds meer mensen gaan over op het gebruik van zonne-energie. Maar ook het plaatsen van bijvoorbeeld pelletkachels maakt je woning energiezuiniger.
Zorgen voor een energiezuinige woning, daar kan bouwbedrijf Bos bij helpen.”

“De bouw heeft vaak een slechte naam met bijvoorbeeld te late opleveringen. Ik wil laten zien dat het ook anders kan.”

Betrouwbaarheid en kwaliteit staan daarbij hoog in het vaandel bij bouwbedrijf Bos. “Persoonlijk contact staat altijd voorop. Goed naar de klant luisteren, en aanpassen naar zijn/haar wensen. En, dat gold vroeger, maar nu nog steeds: afspraak is afspraak.”

dirk-bos pand beurs