bel direct Klik hier voor direct contact
afsluiten
Voor direct contact bel 0527-613776
Contactformulier
Alle velden met een * zijn verplicht

Bouwbedrijf Bos
Bouwerskamp 33
8301 AE Emmeloord

0527-613776
06-21261389
info@bouwbedrijfbos.nl

Facebook Bouwbedrijf Bos Bouw zekerheids keurmerk

MVO op eigen wijze

Maatschappelijk verantwoord ondernemen brengt Bouwbedrijf Bos op zijn eigen wijze in de praktijk. Zorg voor en betrokkenheid bij de samenleving is in ons bedrijf vanzelfsprekend. Dat betekent aandacht voor het milieu en zorg voor mensen. De inspiratie daarvoor haalt eigenaar Dirk Bos uit zijn geloof. U kunt hem altijd op het Evangelie aanspreken. Zijn geloof is ook de basis voor eerlijk zakendoen: afspraak is afspraak.

Rentmeesterschap

Onderdeel van zijn geloofsovertuiging is het rentmeesterschap. Dirk Bos: ‘Wij zijn op aarde gezet door God en ik voel de verantwoordelijkheid om deze planeet zo schoon mogelijk door te geven aan de volgende generatie. Ik heb zelf kinderen en hoop dat ook zij op een mooie aarde kunnen leven.’

Praktijk

Dirk Bos zet deze woorden om in praktisch handelen. Dat begint met het zo weinig mogelijk gebruiken van de bedrijfsbus. Als hij op de fiets of lopend naar de bouwplaats kan, dan laat hij de bus staan. In elf jaar tijd heeft hij er nog geen 50.000 kilometer mee gereden!

Bij Bouwbedrijf Bos gaan ze ook efficiĆ«nt en bewust met materialen om. Er worden op het terrein aan de Bouwerskamp twaalf verschillende afvalmaterialen gescheiden! Ook de medewerkers van Bouwbedrijf Bos hebben een plaats in het MVO-verhaal. De focus ligt in dat kader vooral op veilig werken. Dirk Bos tot slot: ‘Zorg voor en betrokkenheid bij de samenleving begint als ondernemer in mijn eigen onderneming’.